morgon

godmorgon,godmorgon. klockan är 14.03 på eftermiddagen och Emilia har precis vaknat, har legat i sängen sedan 10 i morse men inte tagit mig ur sängen förens nu. Lite tragiskt kanske, men jag vill inte tänka på det för då blir det värre.

Nu ska jag dricka en himla massa vatten för mitt huvud gör ont som satan. nästan som en baksmälla, fast jag inte drack igår. Knasigt.
What else, nä det står still i huvudet så jag får skriva senare i eftermiddag.

//milis

one step at a time

Så har jag då varit ute på min första joggingrunda, på första dagen av mitt nya liv. Det var menat att pappa, Eva och jag skulle promenera men efter 5 minuter var jag sjukt rastlös och skuttade runt dem, sprang fram och tillbaka, hoppade lite och lekte som barn brukar göra när de är ute och leker. Såg nog mest ut som Gibson gjorde när vi var ute och sprang. :) (älskade lilla vovve)

Då bestämde jag mig för att jogga istället. Det kändes mer ansträngande och varför gå när man kan springa? Det var ju skönt iofs också att jag inte är så otränad som jag trodde utan faktiskt klarar att jogga 5 km utan problem. Nästa joggingrunda med pappa ska jag jogga till spåret, ta 2 varv och jogga hem. Det blir 1 mil det. Helt ok.

Nu är jag heelt slut, har redan sovit på soffan en timme så det är väl dags att lägga sig och få lite skönhetssömn. Man får ju inte glömma att jag faktiskt är en kvinna som behöver min skönhetssömn och måste göra hårinpackning imorgon. hihihii..
puss och kram // milis

Rivstart

Från och med ikväll 23.00 ska jag, Emilia ändra mitt liv till det bättre. Alla dåliga vanor, alla tårar, chokladen framför tvn ska bort. Nu börjar det liv jag vill och förtjänar leva. Bort med det gamla och in med det nya. Det är slut på all depressed music och sena småät. Här börjar det nya livet, nu skriver jag på nytt blad. Jag ska umgås med mina vänner, jag ska dansa och skratta, jag ska träna och plugga, jobba och unna mig saker. En ny fas i mitt liv har börjat.

Pappa har ikväll anmält oss till Göteborgsvarvet 2009 så nu är det bara att olja den gamla maskinen och ge sig ut. Träning, nyttig mat, skratt, bra vänner, jobb och plugg står på schemat. Jag ska omringa mig med bra saker, allt som får mig att skratta och må bra. Den gamla Emilia är tillbaka. Är ni redo?

Imorgon, Onsdag ska jag och papi<3 ta en långsam promenad i spåret följt av en storstädning av mitt rum :) såå länge sedan nu. *not*

"one step at a time" - Jordin Sparks :) precis.

//xoxo - milis

RSS 2.0