Blondiner kan

Efter allt elakt man tänkt och sagt om Blondinbella för att hon är såå blåst ibland, så måste jag ändå ge blondiner cred idag !!! FAN va jag vill vara precis som hon ibland.

Även om hon har glidit på ett bananskal tack vara sin rika pappa och förmodligen inte behöver tänka på pengar en dag i sitt liv, som oss andra dödliga, så ser jag upp till henne. WOW, vilket brud. 18 år och miljonär!! har en egen blogg som folk faktiskt läser. Det är inte illla :)

Sitter här själv ganska nöjd med dagen, har sprungit en runda och ska ut igen senare ikväll med papi, följt av Lets dance och BlondinBella som struttar runt med sin blonda kalufs. Härligt mysig har den här fredagen varit..

..en speciell puss till en speciell Leon. ciao

// xoxo Milis

omstart

så var det januari och ett nytt år är påbörjat. vi får se vad detta året har att ge.. fyller år om 26 dagar så det är vad jag ser fram emot just nu, annars går jag som vanligt i min lilla trans och bara andas för att jag är uttråkad.

försöker verkligen göra mer och orka mer. klättrar ett steg i taget upp ur skiten.

nu ska jag sova och hoppas att jobbet ringer imorgon och ber mig jobba. har inget bättre för mig än att tjäna pengar (patetiskt eller smart)

//milis

RSS 2.0