FÖRSTA ADVENT


Lillebror, Martin 18 år :)

Johan - om man äter en pizza måste man ha intensitvt sex i 4 timmar för att förbränna den.
Kylen - men om man äter en pizza medans man har intensivt sex i 4 timmar dåå...
Emilia - hihihii, man kan äta en pizza intensivt i 4 timmar istället :)
ALLA: HAHAhaHA Martin !!!
(min lillebror Martin är FRUKTANSVÄRT långsamt. Vi hinner servera lunch innan han är klar med frukosten. hahahha)

....internt skämt. Var ute igår med min brorsa då och Kylen, Johan och Jennifer. Det var en mysig kväll. Vi var alla bara salongsberusade, på Chez och sedan Queen. Hade roligt och det var skönt att för en gångs skull inte vara aspackad. Vi åkte hem runt 3 och hela vägen snackade vi hur man raggar på rätt sätt :) tex, killar som säger hur fin och speciell en tjej är och hur fint hon ler, vilken fin klänning. Sånna saker.. AHAHHA helt seriöst, min brorsa är ett socialt geni !!

Nu sitter jag här i mjukiskläder och ska hoppa in i duschen innan jag drar iväg till gymmet en stund. Sen blir det nog partillerocken för hela slanten följt av "chillkväll" med det vanliga packet. :) ÄLSKA.

// milis

p.s. I love you


belive it. hold om to me never let me go. Keep breathing, 'cause im not leaving you anymore..

http://www.youtube.com/watch?v=j4y-RzVGrHg&NR=1

Precis gymmat med Johan och sitter här och njuter av känslan som kommer efter ett träningspass. Nu måste jag gå ner i vikt, helt seriöst, jag är verkligen för tjock !!
Jag ska på anställningsintervju imorgon i Gråbo på Hemtjänsten :) Jiiippii, det ska bli så roligt, Hoppas verkligen att jag får jobbet!! Då kan jag äntligen andas ut. Jobbjobbjobb, pengarpengarpengar

Livet blir inte alltid som man tänkt sig. Jag hade aldrig trott att jag skulle sitta här i dag efter allt som hänt, men det gör jag. Jag trodde aldrig att jag skulle gå in i väggen så hårt !! Att alla skulle försvinna, att ingen skulle stanna hos mig. Jag visste inte att jag idag skulle vara ensam och övergiven. Om jag då hade vetat vad jag vet nu, hade jag kanske inte orkat. Tre år bortkastade, på sorg. Tre år av tårar, hopplöshet, ensamhet, ilska, skrik, alkohol, hat..och det är inte över ännu.
Det gör allt så mycket värre, jag är knappt halvvägs ur den här j*vla depressionen.

Jag måste leva med det här resten av mitt liv. När det här är över kommer jag bära med mig de här åren hela mitt vuxna liv. Det kommer aldrig helt försvinna. Aldrig.

Carina sa idag, som många gånger tidigare: Du måste sätta stopp om du inte mäktar med. Det är okej att hoppa av skolan, du måste inte ha jobb. Du måste först och främst se till ditt eget välmående först. Men hur lätt är det att skita i skolan nu? Då skulle jag hoppat av för länge sedan och inte nu..känns så jobbigt Allt. !!
..och vem hjälper mig? Ingen. Mina föräldrar låtsas som ingenting, fortfarande. Ingen vet. Så kommer det förbi. För ingen orkar bry sig.. Ingen tar sig tiden att lyssna och faktiskt bry sig...

Så jag är helt ensam i det här. Kanske är det starkt enligt några, att klara av allt själv, alltid vara ensam, alltid ta sig ur klicksanden själv..men jag är bara trött på det !!! Jag vill också få hjälp. Jag vill också att mina föräldrar ska kasta sig i mina armar och hålla om mig. Jag vill också känna mig behövd. Det är också något jag får leva med. Jag är ensam, trots omringad av tusentals personer.


// milis

Nedräkning

Nu är det 29 dagar kvar till Julafton.
Nedräkningen har börjat.
Sitter här på jobbet och viker servetter, skriver på msn och gäspar. Inga gäster ikväll, men snart börjat det !! Julbordet här på Fiskekrogen. :) TJOHO!!!! den 27 smäller det och det kommer vara knökat i 1 månads tid. Jag älskar mitt jobb!!!

Nu ska jag vika 100 servetter innan 19.00 och sedan dricka lite vatten tror jag :) hihiiih. kul att få betalt för att sitta på msn.

// xoxo - milis

im so bored

*suck* Mitt liv är så tråkigt. Vill inte att någon ska tro att jag försöker få en massa medlidande, jag skriver här bara för att få ur mig allt !! måste verkligen skriva.
Jag grät hela natten i går, fram tills mamma och christer skulle upp till jobbet..då somnade jag av upmattning i deras säng.
Jag är bara så trött på att vara trött. Trött på att alltid må dåligt och vara ledsen. Jag vill orka, jag vill skratta, jag vill kunna vara kapabel att plugga en hel dag och ändå känna lust och ork att göra något annat. Jag vill ha viljan att leva, tillbaka.
Vad gör jag nu? Vem är jag? Jag stirrar ut i tomma intet hela dagarna, jag sitter och stirrar tills jag börjar gråta för att ögonen svider. Min nacke gör så ont och smärtan jag haft i ryggen sedan 6 månader nu, vill inte försvinna !! Jag är trött på att ha ont i ryggen hela tiden...

Det hjälper ju inte att be om hjälp heller, för ingen fattar. Jag har sagt rakt ut minst 100 gånger: HJÄLP MIG!!! Jag klarar inte det här själv!! SNÄLLA!!! jag behöver hjälp....

Inte ens mina föräldrar hjälper mig..de lever sina liv precis som vanligt, kommer hem och beter sig som vanligt. När jag då lufsar in i köket och känner illamåendet komma vid tanken på mat och säger nåt om hur dåligt jag mår så säger de; men vad ska du äta då? du måste ju äta något. Eller bara ignorerar det helt enkelt, Emilia kan inte du ta disken.....
SER DU INTE ATT JAG GÅR UNDER HÄR????? jag dör långsamt inifrån, ruttnar bort i min egen misär.

nog med TYCKA SYND OM MIG SJÄLV tiden..

nu ska jag gråta mig till sömns.... GosH mitt liv är tragiskt // lipsillen

memories

The things I hated the most about you,
are the things I miss the most now you're gone..


without you..


Imorgon, Tisdag ska jag förhoppningsvis skriva på alla papper med bror Johan så att jag Äntligen kan få lägenheten (: den kommer snart bli min !! Bostadsbidrag-blanketten skickas i väg imorgon den också, sen ska jag på med löparskorna, ha ipoden med musik i öronen och ett stort leende på läpparna springa med papi<3
BTW såg Never back down ikväll. Den filmen får mig att vilja ut o springa, göra armhävningar och slå på saker !! tills jag är helt slut. tror verkligen att jag ska börja i kampsport igen snart.

Nu är det nanni time för mig, är helt slut verkligen, men imorgon blir det förhoppningsvis lite bilder från stan om jag orkar

//xoxo milis

moving on and out

Min bror Johan ringde mig i går morse och frågade mig om jag ville ta över hans lägenhet i Lunden nu när han åker till Malta och jobbar!!  skojjar du?
Klart som f*n att jag vill ta över den!!

Såå säg hejdå till sovrummet i Floda och hej till Emilias lägenhet i lunden :) Flyttar in den 24 November om allt går som planerat. Nu finns det bara ett problem kvar, skaffa jobb!! hur ska jag kunna betala räkningarna ? hihihii men alla som känner mig vet att jag är en evig optimist.
Morgondagen kommer bli stressig som satan då jag ska till skolan och ha inlämning, jag ska söka jobb och ha möte på försäkringskassan. Hoppas!!Hoppas!!Hoppas!!

Tänk va skönt det skulle vara om jag fick jobb nu, en egen lägenhet och allt bara löste sig. Ett eget ställe där jag kan bestämma själv, där det är mina regler som gäller, där ingen kommer in utan mitt tillstånd. Ingen tjatar i onödan på mig, inget spring, det kommer vara total tystnad.

Mitt eget ställe, min egen lägenhet. wow.

//kramis från Milis

every single day of my life

http://www.youtube.com/watch?v=jiot1P3-Hng

I was born to love you, with every single beat of my heart,
yes I was born to take care of you, every single day of my life.. <3

- ÄLSKA QUEEN !!! -

mamma och christer är hemma igen. allt är tillbaka till det normala. så normalt det går dvs. nu ska jag ju snart flytta och allt sånt så good bye rummet, hello egna lägenheten. men det blir nog nångång efter Jul tror jag.

Är sjukt trött på livet ibland. Blir så arg på mig själv för att jag tillåter mig att känna avundsjuka på andra, Hon är snyggare, han är snygg (då kan jag inte få honom) se, nu blev dem kära, FAN då, hon är smal, jag är tjock, de är rika...FANFANFAN!!!
 men man ska väl inte klaga, vi bor ju i Sverige. paaH

FAN

//milis

NU MÅSTE SAKER ÄNDRAS!!!

FRÅN OCH MED HÄR OCH NU SKA DET BLI HEL TOTAL FÖRÄNDRING I MITT LIV !!!
JAG TÄNKER INTE MÅ SÅ HÄR DÅLIGT EN ENDA J*VLA DAG TILL !!! 

SAKER SOM SKA ÄNDRAS:
1. JAG SKA FÅ UNDERHÅLLSBIDRAGET (ÄVEN DET JAG GÅTT MISTE OM UNDER 2 ÅR)
2. JAG SKA FÅ SOCIAL -OCH BOSTADSBIDRAG
3. JAG SKA FLYTTA HEMIFRÅN !!!!!
4. JAG SKA TALA SANNING TILL MINA FÖRÄLDRAR
5. JAG SKA INTE SKÄMMAS ELLER KÄNNA SKULD ÖVER MINA ÅSIKTER
6. JAG SKA SÄGA PRECIS HUR JAG MÅR TILL ALLA

INGET MER TASSANDE PÅ TÅ. INGET MER SÖTA EMILIA SOM BARA ÄR KNÄPP OCH VELIG. JAG MÅR DÅLIGT, HAR GJORT UNDER 3 ÅRS TID NU OCH DET SKA TA SLUT NU !!!!!! INGEN SKA TALA SKIT OM MIG, JAG MÅR DÅLIGT, JAG SKÄMS INTE LÄNGRE FÖR DET. JAG BEHÖVER HJÄLP, JAG ERKÄNNER HÄR OCH NU. JAG KLARAR INTE DET HÄR SJÄLV.

NU SKA JAG TA TAG I MITT LIV !!! NU !!!!

Ensam på många sätt

Så åker då mamma och Christer till Gotland nu om cirka 2 minuter och lämnar mig ensam en vecka, samtidigt som Malin och Sofia åker till London. Så nu är jag verkligen helt ensam. Spenderar dagarna på mitt rum själv med musik, kvällarna ensam vid datorn, nätterna ensam i min säng.

Men ensam är väl stark antar jag.
Borde åka till Allum också men vem orkar det? då måste man ju göra iordning sig, ta tåget dit och tillbaka och böka med sånt. Nä, det får vänta tills imon när jag ändå ska i väg och röra på fläsket.
Idag ska jag bara plugga som en tok och dricka kaffe. Fast ändå gnager det i huvudet att jag inte åkt till Allum idag, måste verkligen betala mina räkningar !!! gosH, skulle verkligen behöva vinna på Lotto.
Ja, då var det bestämt, jag ska vinna på Lotto så slipper jag snåla för att få ihop det.

nu ska jag krama mamma och christer hejdå // xoxo milis

Latmask

Sitter här med min kaffe i morgonrock, morgonruffs, gårdagens smink och john blundsand i ögonen. Ja, klockan är redan eftermiddag och jag är lat. Nu ska jag dock klä på mig, städa mitt rum, städa resten av huset också om jag hinner och kanske ta en tvätt också. Får se hur mycket jag hinner idag innan jag ska till Mattias.

Kvällen/Natten spenderade jag med Alex och Sandra i min bil, hihii. vi pratade som vanligt om allt mellan himmel och jord. Mys på det.
Innan dess "hjälpte jag till" med att ställa segelbåten på plats hemma på tomten. Vad kan en liten klen Emilia göra för nytta? Jag stog den första timmen och bara kollade på samtidigt som jag frös fötterna av mig och sen, när det bara var presenningen kvar, Då ville de ha min hjälp. Tack grabbar.

Dags att klä på sig städkläderna och börja städa. pussa // milis 

dagen efter

Gårdagen blev inte som väntat kan jag berätta men den blev ok ändå. Akte till farmor en snabbis och såg dr.Phil. Sedan åkte jag till Allum och shoppade kläder för kvällen på Hotellet med Malin och Sofia.
Köpte mig en, enligt mig, fin, silverpajlettklänning som jag ville ha på mig. Kvällen kom och vi såg Idol, förfestade, sminkade oss, Nathalie och Daniella kom också dit, sedan bar det av till Hotellet där jag skulle ta min oskuld som Hotellet gäst.
Oj, vad fel jag hade om Alingsåsare. De är dryga och nedlåtande, inte en jävel tyckte jag såg bra ut (förutom Malin och Sofia då) alla kollade snett och blängde på mig som om jag var från yttre rymden. Ville bara ta en drink och kasta i ansiktet på dem. Vet ingen i Alingsås att pajletter är det NYA HETA i höst? Hallåå, läser ingen Cosmopolitan? Det var sjukt vad alla såg likadana ut och betedde sig lika.

Vem vill vara som alla andra när man kan vara sig själv? Men sen är jag ju från Floda också. Jajja, tack iaf för en helt okej kväll tjejer, hade roligt med er iaf, som alltid!!! Ni är inte som de andra Alingsåsarna där kan jag lova. Tack gode gud för det. Ni är bäst!!! <3

Idag har jag gått runt i mjukiskläder och gjort inget alls, verkligen, inget, klockan är 16.12 och jag har bara slösat bort en hel dag på att göra ingenting. Såå onödigt. Nu ska jag hoppa in i duschen och ha en ta-hand-om-mig-själv-kväll :)

Pussa // milis

RSS 2.0